Servicii de interventie

personal3_r2_c3

Interventia sau reactia instantanee este cel mai important serviciu de care are nevoie clientul si care trebuie sa fie disponibil permanent.

Ca urmare a acestei cerinte, in cadrul societatii nostre a fost infiintat acest departament in scopul asigurarii unor interventii rapide la obiectivele aflate in paza, departament ce functioneaza permanent.

Agentii de interventie actioneaza in timp util si in limita legii, cu o atitudine ferma si impartiala pentru descurajarea raufacatorilor la aparitia oricarui eveniment. Agentii de interventie sunt pregatiti pentru a face fata oricaror agresiuni, fiind practicanti ai unor sporturi de autoaparare, avand in dotare veste anti-glont, pistol cu aer comprimat, spray iritant-lacrimogen, bastoane de cauciuc, casti de protectie etc.

Departamentul dispune de autoturisme moderne, echipate cu statii de emisie – receptie si telefoane mobile. Echipajele de interventie sunt coordonate permanent de catre dispeceratul central care, in baza informatiilor din teren, stabileste misiunea fiecarui echipaj.

Contacteaza-ne acum!

Serviciul de interventie este oferit GRATUIT tuturor clientilor cu care societatea noastra are incheiate contracte ferme de asigurare a pazei si securitatii.

Consultanta in domeniul asigurarii securitatii;

Intocmirea planurilor de paza;

Servicii de interventie;

Intocmirea consemnului general si particular al posturilor.