Cum recunosti o firma de paza serioasa?

Ultimul trend in materie de antreprenoriat este sa iti deschizi o firma de paza. Fiecare is alege un nume sau in brand cat mai spectaculos in ideea in care acesta va fi suficient pe drumul lor catre succes. Putini insa, se pregatesc temeinic pentru o astfel de afacere, putini realizeaza ca trebuie sa ai personal bine pregatit, utilitatile necesare si, bineinteles, seriozitate si profesionalism.

Cum recunosti o firma de paza care are aceste calitati?

exeuctive-protectionIn primul rand trebuie sa stii ca nu conteaza atat de mult vechimea firmei respective pe piata, pentru ca pot exista firme cu renume care s-au plafonat la un anumit nivel si nu mai reusesc sa scape de acolo. In plus, o firma noua are tot interesul sa iti castige atentia si fidelitatea, drept penteu care s-ar putea chiar sa beneficiezi de niste oferte sau alte bonusuri.

Un indiciu ca firma de paza este serioasa, poate fi si numarul de masini imprastiate prin oras. Acest indiciu  trebuie sa iti dea de inteles ca angajatii sai chiar pot ajunge oriunde in mai putin de trei minute. Asa ca deschide ochii si uita-te in jur si observa care firma de paza este mai amplu dispersionata, pentru ca aceea are mai multe masini de interventie si mai mult succes.

Odata ce ai ales cateva firme, preliminare, este cazul sa ii intrebi cate ceva despre personalul lor. In general, personalul firmelor de paza este foarte bine dezvoltat din punct de vedere fizic, insa nu asta este totul. Personalul fix, care nu este schimbat o data la cateva luni este de preferat in schimbul celor care schimba personalul in mod regulat. Personalul neserios poate fi o paguba pentru tine, ori nu asta este ideea serviciului de paza. O firma de paza este cu atat mai de incredere, cu cat personalul sau se schimba foarte rar sau niciodata. Inseamna ca personalul este multumit, serios si isi face treaba cum trebuie.

Asadar, daca vezi masini ale firmelor de paza stationand la colt de strada nu te gandi ca pur si simplu nu au ce face si stau acolo. Punctele in care aceste masini stationeaza sunt repere care ar trebuie sa fie cat mai multe, pentru ca tu sa iti dai seama ca acea firma de paza este aceea de care si tu ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *